Klantervaringen

 

Klantervaringen
Koos Bosmann, Real Concepts

“Hoewel we als RealConcepts aan stoelmassage zijn begonnen als een extra optie voor medewerkers om zich even te ontspannen tijdens het werk, bleken er extra voordelen aan te zitten. Bij tenminste twee medewerkers hebben verminderde fysieke klachten geleid tot meer arbeidsvreugde.

 

Dieuwertje Boesten
Dieuwertje Boesten

Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog at Zorggroep Charim

Marsha is een intuïtieve en professionele therapeute, met een sterk ontwikkeld vermogen om de wisselwerking tussen lichaam en geest aan te voelen en in balans te brengen. Zij combineert technische vakkundigheid op prettige wijze met een rustige aanwezigheid en persoonlijke invoelendheid.

Frank ten Voorde
Frank ten Voorde
CompUniversity maatwerk computeropleidingen van Microsoft en Adobe.

De enorme rust die Marsha uitstraalt tijdens haar stoelmassagesessies is een welkome verassing tijdens de drukte op kantoor. Even weg uit de gestreste wereld met telefoon, computer. Nadien kan ik weer volop gefocust werken. Ik wil een ieder aanraden gebruik te maken van de diensten van Marsha!

June 3, 2016,

Joris Grob
Joris Grob
Adviseur Fysieke Leefomgeving bij Kinran Consultancy

Ik schakel Ademritme altijd in na voltooiing van een opdracht. Op deze manier wil ik mijn opdrachtgever en collega’s bedanken voor het vertrouwen en de stress van mijn vertrek verminderen. De reacties zijn altijd zeer lovend over de massage en over Marsha als masseur.

February 15, 2016,

Gemeente Gouda

Jamy, Matitahatiwen

Ik heb de massage als heel prettig ervaren en voelde me ook zo direct daarna voor de rest van de dag. Marsha verstaat haar vak en deed het heel prettig.

Sandra de Graaf Marsha heeft oog en oor voor de klant en straalt rust uit. Dit heb ik als prettig ervaren.